Informacje bieżące

 

 

 

Bieżące konkursy i działania

 "Klasa na medal" - edycja 2017/2018

 

FESTIWAL MARCHEWKI w ZSP-8

16-20.10.2017r.

Konkurs językowo-biblioteczny II edycja - regulamin

 

 

 

 

Zachęcamy do odwiedzenia:

 

bip  

pedikuloza

 

 

logotrene2r                                                                                                      

                

caly wroclaw czyta dzieciom

- podsumowanie 2014

- podsumowanie 2015

- podsumowanie 2016

 

 

  

 NC 1KOŁO MŁODYCH DZIENNIKARZY

                                     KLASY 1-3

                        - Mozaika

                        - Darmowe podręczniki

                        - Sekrety stołówki

                        - Na ratunek pingwinom

                        - Toaleta

 

 

 Ważenie tornistrów 2016/2017

iko ows

   

 

 

Owoce i mleko w szkole

 

 

Jak towarzyszyć dziecku w okresie dojrzewania

IMG 1306 001W dniu 4 maja klasa IVB w ramach projektu „Szkoła w mieście” odwiedzili Akademię Młodego Kucharza. Podczas zajęć  uczniowie pod fachowym okiem prowadzących przenieśli się do urokliwej Francji i przygotowali pyszną tartoletkę z cukinią i pomidorem. Całość przysmaku doprawiona została  sosem pesto oraz ziołami prowansalskim, które stanowiły kwintesencję francuskiego specjału. Na zakończenie warsztatów kulinarnych uczniowie mogli skonsumować przygotowane przez siebie danie. Dzisiejsze wyjście to niezapomniana lekcja zdrowego odżywiania się dla uczniów klasy IVB.     (Opracowały: E.Butor. M.Hanczarek)