Informacje bieżące

UMOWA - usługi restauracyjne

Bieżące konkursy i działania

Zachęcamy do odwiedzenia:

 

bip  

 

logotrene2r                                                                                                      

                

caly wroclaw czyta dzieciom

- podsumowanie 2014

- podsumowanie 2015

- podsumowanie 2016

- posumowanie 2017

  NC 1Nasze propozycje

- scenariusz - historia

- scenariusz biologia

- prezentacja biologia

- konspekt - język angielski

                                     

                        

                        

                     

                        

                     

 

 

 Ważenie tornistrów 2016/2017

iko ows

   

 

 

Owoce i mleko w szkole

 

 

Jak towarzyszyć dziecku w okresie dojrzewania

IMG 1306 001W dniu 4 maja klasa IVB w ramach projektu „Szkoła w mieście” odwiedzili Akademię Młodego Kucharza. Podczas zajęć  uczniowie pod fachowym okiem prowadzących przenieśli się do urokliwej Francji i przygotowali pyszną tartoletkę z cukinią i pomidorem. Całość przysmaku doprawiona została  sosem pesto oraz ziołami prowansalskim, które stanowiły kwintesencję francuskiego specjału. Na zakończenie warsztatów kulinarnych uczniowie mogli skonsumować przygotowane przez siebie danie. Dzisiejsze wyjście to niezapomniana lekcja zdrowego odżywiania się dla uczniów klasy IVB.     (Opracowały: E.Butor. M.Hanczarek)